Monday, 5 March 2012

Norra Pavlova




Giniler rupe cik Norra pavlova ni rupenyerr.. ramai tul yang asyik cakap pasal pavlova.. ramai yang kate sedap pavlova.. tapi lum ade ati nak buat lagi mase tuu.. aritu ade orang tempah kek letak buah2.. so ade plak lebih skit buah2 tuu.. barang2 pon ade kat dapo.. so tergerak plak ati ni nak wat sik pavlova ni.. tengok resepi kat internet jerr.. terima kasihlah pada yang share resepi tuu.. taklah susah sangat nak wat pavlova ni.. Alhamdulillah jadik.. rasenye agak manis.. maklumler putih telur ngan gula.. tu yg manis!.. tapi bile dah letak fresh cream dan buah2 masam skit kat atasnye bile dimakan dah balance rasenyer.. tak rase mansi sangat.. oklah.. sedap gak.. baru2 potong macam ciskek pon ade.. tapi lepas makan kena sedia air masak satu gelas beso.. heehee.. kalau nak tengok resepinye boleh tengok pada FB saye yerr.. malas plak nak salin lagi.. sesajer tambah nama norra didepannyer.. sebab orang yang buat namanye ade nora.. sooo norra pavlova!!..

1 comment:

  1. miss pavlova ni nampak sgt sedap la kak ikin.. !! :D

    ReplyDelete